Adadan döndü, eğlencede görüldü! İşte Survivor 2023 yarışmacısı Seçkin Piriler’den ilk açıklama

Survivor Türkiye 2023 yarışmasından gönüllü olarak çekilme kararı alan eski manken ve oyuncu Seçkin Piriler, soluğu eğlence de aldı. Seçkin Piriler, Survivor Türkiye 2023 yarışması ile ilgili ilk kez konuştu.

Türkiye’de ilgiyle takip edilen yarışma programlarından biri olan Survivor, 2023 yarışına 15 Ocak’ta başladı. Sadece iki gün içerisinde ilk elemesini gerçekleştiren Survivor Türkiye 2023 yarışmasından ilk giden isim ünlü oyuncu Ümit Erdim olmuştu. Ümit Erdim’in ardından elemelerine devam eden Survivor Türkiye 2023 yarışmasında beklenmedik yarıştan çekilmeler de yaşandı.

Her zamankinden farklı olarak bu sene çekilmelerin gündem olduğu Survivor Türkiye 2023 yarışmasından ilk çekilen isim Berdan Mardini olmuştu. Berdan Mardini’nin ardından çekileceğini duyuran eski manken ve oyuncu Seçkin Piriler, Dominik Cumhuriyeti’nden ayrıldı. Ada sonrası ilk kez görüntülenen Seçkin Piriler’den önemli açılamalar geldi. Seçkin Piriler’in gündeminde eski eşi Kaan Tangöze de vardı.

“HER ŞEYİN KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLADIM”

Adadan döndü, eğlencede görüldü! İşte Survivor 2023 yarışmacısı Seçkin Piriler’den ilk açıklama

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının zorlu şartlarına dayanamadığı için Dominik Cumhuriyeti’nden ayrılma kararı alan Seçkin Piriler, yurda geri döndü. Soluğu gecelerde alan Seçkin Piriler, arkadaşları ile eğlenmeye çıktı. Kuruçeşme’de görüntülenen Seçkin Piriler, Survivor Türkiye 2023 yarışması ile ilgili ilk açıklamayı gerçekleştirdi.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasından çekilme kararına ilişkin konuşmayan Seçkin Piriler, ada yaşantısının hayatında değiştirdiklerini anlattı. Ailesini ve çocuklarını çok özlediğini ifade eden Seçkin Piriler, açıklamasında; “Ailemi çok özlemişim, çocuklarımı çok özlemişim. Orada her şeyin kıymetini daha iyi anladım” sözlerini kullandı.  

“BEN KAAN İLE KONUŞMADIM”

Öte yandan Seçkin Piriler’in Survivor Türkiye 2023 yarışması için Dominik Cumhuriyeti’ne giderken, çocuklarını babalarına yani eski eşi Kaan Tangöze’ye emanet ettiği öğrenilmişti. Yurda döner dönmez çocuklarını alan Seçkin Piriler, Kaan Tangöze ile ilgili soruları da yanıtladı.

Ünlü müzisyen ve Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evliliğini geçtiğimiz yıllarda noktalayan Seçkin Piriler, kendisine yöneltilen; “Döndükten sonra ya da giderken Kaan Bey ile konuştunuz mu?” sorusunu yanıtsız bırakmadı. Eski eşi ile konuşmadığının altını çizen Seçkin Piriler, “Ben Kaan ile konuşmadım. Sadece çocuklarımı aldım. Pazar günleri zaten babaları onları görmek istediği zaman alıyor ve görüyor” açıklamasında bulundu.

Adadan döndü, eğlencede görüldü! İşte Survivor 2023 yarışmacısı Seçkin Piriler’den ilk açıklama ile ilgili etiketler Seçkin Piriler Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.