Acun Ilıcalı'nın yeni Survivor hamlesi şoke etti! Bir ilk yaşanacak! O isim, yarışma haberini doğruladı!

MasterChef Türkiye’nin final yapmasının hemen ardından Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2023 yarışması, yeni transferi ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı’nın Türk ekranlarına dahil ettiği ve senelerdir ilk günkü ilgi ile takip edilmeye devam edilen efsane yarışma programı Survivor, yeni sezonu için geri sayıma başladı. İlk olarak 2005 yılında ekranlara gelen ve aradan geçen 17 yıllık sürede yalnızca 1 sene ara veren sevilen yarışma programı, yeni sezonu için kadrosunu oluştururken izleyicileri için de çeşitli sürprizler hazırlayarak heyecanı şimdiden doruklara çıkardı.

Son olarak 30 Haziran 2022 tarihinde All Star sezonunun final bölümü ile ekranlara gelen ve tam 12 yıl aradan sonra gelen kadın şampiyon Nisa Bölükbaşı ile sezonu kapatan efsane yarışma programı Survivor, finalin ardından ekibin kısa bir tatil yapması ile birlikte hazırlıklara başladı. Acun Medya ekibinin büyük bir titizlik ile hazırlandığı Survivor 2023 sezonunda formatın Fenomenler- Ünlüler şeklinde olacağı ileri sürülürken kadro da şimdiden şekillenmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde resmi sosyal medya hesaplarından arka arkaya yapmış olduğu paylaşımlar ile kadroya dahil olan ilk 4 ünlü ismi duyuran Acun Ilıcalı, bugün yeni bir haber ile daha gündeme geldi. Hafta içi gündeme düşen bir Survivor iddiasının resmen gerçek olduğu ilk ağızdan duyulmuş oldu.

ESKİ EŞLERE SURVIVOR TEKLİFİ DOĞRULANDI!

Acun Ilıcalı'nın yeni Survivor hamlesi şoke etti! Bir ilk yaşanacak! O isim, yarışma haberini doğruladı!

Ocak veya şubat aylarında yeni sezonu ile izleyiciler ile bulaşacak olan Survivor 2023 sezonu için geri sayım devam ederken yarışmanın takipçilerini şaşırtan bir gelişme yaşandı. Merve Boluğur ile 2 Ekim tarihinde evlenen ve 53 günlük evliliğin ardından geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanan DJ Mert Aydın, Survivor’dan teklif geldiğini doğruladı.

MERVE BOLUĞUR HAKKINDA BİR ŞEY DEMEDİ!

Basın mensupları ile ayak üstü sohbet eden DJ Mert Aydın, “Survivor benim için oldu sayılır” ifadelerini kullandı. Bu sene parkurlardan ziyade daha çok zeka ağırlıklı bir sezon olacağını ve böylesinin de kendisi için uygun olduğunu dile getiren Aydın, eski eşi Merve Boluğur ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddiaya göre Boluğur’un ilk etapta teklifi kabul ettiği sonrasında ise düşünmek için biraz zaman istediği ileri sürülmüştü.

Acun Ilıcalı'nın yeni Survivor hamlesi şoke etti! Bir ilk yaşanacak! O isim, yarışma haberini doğruladı! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Merve Boluğur
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.