Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım Futbol Takımı'nın kadrosundan neden çıkarıldı?

A Milli Futbol Takımımız Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne 2-1'lik Ermenistan galibiyeti ile başladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, maç sonrası Abdülkerim Bardakcı'nın sakatlığı hakkındaki soruya verdiği cevapta; "2 hafta daha tedavisi sürecek şeklinde rapor aldık." dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Takım, Ermenistan'ı 2-1 mağlup ederek elemelere galibiyetle başladı. Türkiye galibiyete getiren golleri Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, mücadelenin ardından galibiyeti ve 90 dakikayı değerlendirdi.

Kuntz ayrıca; bir basın mensubunun; "Abdülkerim'in kadrodan çıkarılmasında aceleci mi davranıldı?" sorusuna cevap verdi. 

"2 HAFTA TEDAVİ SÜRECİ OLACAĞI SÖYLENDİ"

Galatasaray'ın Karabağ ile oynayacağı maçın kadrosuna alınan oyuncu hakkında konuşan teknik direktör; "Biz perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümünde 2 haftalık tedavi süreci olduğu söylendi. Biz de böyle bir karar verdik." dedi. 

 

Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım Futbol Takımı'nın kadrosundan neden çıkarıldı? ile ilgili etiketler Euro 2024 Ermenistan Türkiye A milli futbol takımı Abdülkerim Bardakcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.