A101 saat kaçta açılıyor, kapanıyor? A101 çalışma saatleri 2020

Her türlü yiyecek, mutfak araç gereçleri vb. ihtiyaçların karşılanması için gidilen yere market denilmektedir.  Bu marketlerden birisi olan A101 yeni mağazaları olarak bilinen market zincirleri 28 Mart 2008 yılında kurulan perakende şirketidir. A101 marketleri hakkında vatandaşlar saat kaçta açık olup olmadığını merak etmektedirler. A101 saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. A101 çalışma saatleri işte tüm detaylar…

Türkiye’de bulunan birçok market zinciri vardır. Bu marketler halkın her türlü ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir şekilde çalışmaktadırlar. 2008 yılından Turgut Aydın tarafında kurulan bir market zinciri olarak bilinir. Türkiye 81 ilde 923 ilçede 9001 tane mağazası bulunmaktadır. Bu marketlerin amacı insanların her türlü yeme, içme, giyim, mutfak araç ve gereçleri, banyo ve tuvaletlerde bulunan ihtiyaçlardan kozmetik bölümü vb. gibi her türlü ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlayan bir market olmaktadır. Haftanın her günü, hafta içi başta olmak üzere hafta sonları da çalışma sunan bir market zinciridir. Türkiye’de yüzlerce mağazalarını bulunan, hemen hemen Türkiye’deki her il ve ilçede A101’ e rastlamanız mümkündür. Vatandaşlar tarafından A101 mağazasının çalışma saatlerini bilmek istiyorlar. En çok araştırılan konulardan birisi olan A101 çalışma saatlerini haberimizde derledik.  A101 cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. A101 iletişim bilgileri nelerdir? İşte detaylar.

A101 SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Marketler hakkında vatandaşlar saat kaçta açıldıklarını sorgulamaktadırlar. A101 marketleri şubeleri hafta içi her gün saat 09.00 da açılmaktadır. Cumartesi ve pazar günleri de saat 09.00 da açılıyor.

A101 SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

A101 marketlerinin vatandaşların kendilerine en yakın olan market hakkında saat kaçta kapanacağını bilmek isteyen vatandaşlar için şunu diyebiliriz ki; hafta içi her gün ve hafta sonu her gün saat 09.00 ve 21.00 saatleri arasında kapanmaktadır. Bu saatler arasında alıveriş ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

A101 CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

Alışveriş ihtiyaçlarını gidermek için dışarıya çıkan vatandaşlar A101 marketleri hakkında vatandaşlar hafta sonları da açık olup olmadığı merak etmektedirler. Şöyle diyebiliriz ki haftanın her günü A101 marketleri açık olmaktadır. Çalışma saatleri hakkında ise şunu diyebiliriz ki; Saat 09.00 ile 21:00 saatleri arasında bu marketler açık olmaktadır.

A101 İLETİŞİM BİLGİLERİ

28 Mart 2008 yılından bu yana halka hizmet vermek ve her türlü ihtiyaçlarını gidermek amacıyla açılan A101 Yeni mağazaları hakkında iletişim bilgilerinden yaralanabilirsiniz. Her türlü talep ve isteklerinizde A101yeni mağazalarına ait müşteri hizmetleri numarası olan 0850 822 99 00 numarasını haftanın her günü arayabilir ve isteklerini iletebilirsiniz.  Müşteri hizmetleri sizlere 7/24 hizmet imkânı sunmaktadır. A 101 Yeni mağazaları yurt içinde birçok yerde sizlere hizmet sunan marketlerdir. Bu firmanın hemen her il ve ilçede marketi bulunmaktadır. A 101 Yeni mağazalarının adresi ile ve ilçeye, semte göre değişiklik gösterir. Genel bir iletişim adresi olarak, şirketin genel müdürlük adresi sunulmaktadır. A 101 Yeni mağazaları genel merkezi Üsküdar, İstanbul’da şirketi bulunur. Adres şu şekilde olarak Burhaniye Mah. Nagehan Sok. No: 4 B / 1 İstanbul / Türkiye güzergahı üzerinde bulunur. A 101 Yeni mağazaları adres bilgileri hakkında ise hangi şehirde hangi semte ikamet ediyor iseniz internet üzerinden o semti yazarak size yakın olan adrese gidebilirsiniz.

 

A101 saat kaçta açılıyor, kapanıyor? A101 çalışma saatleri 2020 ile ilgili etiketler A101 Pazar Günü cumartesi market açılış kapanış iletişim bilgileri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.