A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turundaki rakibi Portekiz oldu...

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turundaki rakibi belli oldu. Ay-Yıldızlılar, Almanlar'ın unutulmaz kaptanı Lothar Mattheus'un çektiği kurada Portekiz'le eşleşti. A Milli Takım Portekiz'i elerse son Avrupa şampiyonu İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle Katar vizesi için kozlarını paylaşacak.

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turundaki rakibi Portekiz oldu. Hollanda'nın ardından grubunu 2. sırada bitiren ve play-off oynamaya hak kazanan teknik direktör Stefan Kuntz yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, mart ayında karşılaşacağı rakibini geçip Katar vizesi almak istiyor.

Ancak Portekiz'i elemek yetmiyor... A Milli Takım'ın bu turu geçip bir de İtalya-Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibini elemesi gerekecek.

 

Kura çekiminde son Avrupa şampiyonu İtalya'nın yanı sıra Portekiz, İskoçya, Rusya, İsveç ve Galler seribaşı ülkeler. Türkiye ise Polonya, Kuzey Makedonya, Ukrayna, Çekya ve Avusturya ile birlikte seri başı olmayan ülkeler olarak kuraya girdi.

Kura çekimi, FIFA'nın İsviçre'nin Zürih kentindeki gerçekleşti. Ay-Yıldızlılar, Almanlar'ın unutulmaz kaptanı Lothar Mattheus'un çektiği kurada Portekiz'le eşleşti.

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turundaki rakibi Portekiz oldu...

2022 DÜNYA KUPASI PLAY-OFF MAÇLARI NE ZAMAN?

Play-off'ta karşılaşmalar tek maç üzerinden oynanacak. Play-off turuna kalan 12 takım, 4'erli bir şekilde 3 ayrı 'play-off yolu'na dağıtılacak.

Yarı finalde seri başı takımların ev sahibi avantajı olacak. Finale kalacak 6 takımdan 3'ü ise Avrupa'dan Katar'a gidecek son ülkeler olacak.

Play-off'larda yarı final maçları 24 Mart, final maçları ise 29 Mart'ta yapılacak.

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turundaki rakibi Portekiz oldu... ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Portekiz A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.