A Milli Takım'da Serdar Aziz ve Kenan Karaman sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı

A Milli Takım'da iki futbolcu sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılarak kamptan ayrıldılar. Serdar Aziz ve Kenan Karaman, Letonya maçında forma giyemeyecek. Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü ise cezalarını tamamladı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde dün akşam İstanbul'da Norveç'le oynadığı maçın 2. yarısında aldığı darbeye bağlı göz travması geçiren milli stoper Serdar Aziz aday kadrodan çıkarıldı.

Daha önceden, Norveç maçı sonrasında sol el ikinci parmağındaki kırık sebebiyle operasyon geçireceği duyurulan Kenan Karaman da kadrodan çıkarılarak kamptan ayrıldı.

Hollanda karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve Norveç maçında forma giyemeyen Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü cezalarını tamamladı. 3 oyuncu teknik heyetin görev vermesi durumunda Letonya deplasmanında takımdaki yerlerini alacaklar.

 A Milli Takım'da Serdar Aziz ve Kenan Karaman sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı

KEREM İLK MİLLİ MAÇINDA ALKIŞ ALDI

Galatasaray'ın yeni yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Norveç maçında attığı golle ilk kez ay-yıldızlı forma ile gol sevincini yaşadı. A Milli Takım'la 5. maçına çıkan 21 yaşındaki futbolcu bu golle ile birlikte milli forma ile ilk gol sevincini yaşadı. Maça 11’de başlayan Kerem Aktürkoğlu 84. dakikada yerini Kenan Karaman’a bırakmıştı.

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'ın Kerem tercihi memnuniyetle karşılandı. Alman çalıştırıcının bir diğer tercihi ise Berkan Kutlu olmuştu. Galatasaray'ın orta sahadaki dinamosu ilk kez A Milli formayı giydi. 23 yaşındaki futbolcu 58. dakikada Ozan Tufan'n yerine oyuna girdi.

A Milli Takım'da Serdar Aziz ve Kenan Karaman sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı ile ilgili etiketler Serdar Aziz Fenerbahçe Kenan Karaman Beşiktaş A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.