A Milli Futbol Takımı'nda Mert Günok Ermenistan galibiyetini değerlendirdi: Tam istediğimiz oyunu sergileyemedik ama...

EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımı'mız, deplasmanda Ermenistan ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ay-yıldızlılar 2-1 kazanırken, galibiyet sonrası Mert Günok açıklamalarda bulundu. Milli file bekçisi, "Tam istediğimiz oyunu sergileyemedik ama galibiyet önemliydi." dedi.

EURO 2024 Elemelerinde deplasmanda Ermenistan'ı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'mızın file bekçisi Mert Günok, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

''TAM İSTEDİĞİMİZ OYUNU SERGİLEYEMEDİK AMA GALİBİYET ÖNEMLİYDİ''

''Zor oldu, hem geldiğimiz ülke açısından hem de elemelerin ilk maçı açısından... Tam istediğimiz oyunu sergileyemedik ama galibiyet önemliydi. EURO 2024'e gitmeyi çok istiyoruz. Şimdi önümüzde bir maç var. Onu da kazanıp daha iyi yerlere geleceğiz.''

 

A Milli Futbol Takımı'nda Mert Günok Ermenistan galibiyetini değerlendirdi: Tam istediğimiz oyunu sergileyemedik ama... ile ilgili etiketler Euro 2024 Ermenistan Türkiye A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.