96. Gazi Koşusu'na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede, nasıl gidilir? Giriş ücretli mi?

Bu yıl 96'ncı düzenlenecek olan Gazi Koşusu büyük bir heyecanla bekleniyor! Gazi Koşusu bugün saat 17.15'TE Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilecek. Bu çerçevede, "96. Gazi Koşusu'na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede, nasıl gidilir?" soruları büyük bir merakla araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde...

At yarışı tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği,  koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır seyircisiz olarak gerçekleştirilen Gazi Koşusu için İstanbul Veliefendi Hipodromu, bu yıl kapılarını yarışseverlere açıyor... 96. Gazi Koşusu büyük bir heyecanla beklenirken, Velifefendi Hipodromu'nun nerede olduğu, girişin ücretsiz olup olmadığı araştırılıyor. Peki, 96. Gazi Koşusu'na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede, nasıl gidilir? Giriş ücretli mi?

96. Gazi Koşusu'na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede, nasıl gidilir? Giriş ücretli mi?

96'NCI GAZİ KOŞUSU ÜCRETSİZ Mİ?

Gazi Koşusu, genelde 22 atın katıldığı, o yılın en iyi performans gösteren atları ile son yıllarda en iyi çıkış yapan jokeylerin bir araya geldiği bir organizasyon. Gazi Koşusu her sene olduğu gibi bu sene de ücretsiz olarak izlenebilecek.

VELİEFENDİ HİPODROMU NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Veliefendi Hipodromu, Avrupa Yakası'nda Bakırköy ilçesi sınırlarındaki Osmaniye semtinde bulunuyor.

Halkalı - Gebze arası Marmaray hattında yer alan Yenimahalle istasyonu İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun 400 metre yakınında yer alıyor.

Kısa bir yürüyüşün ardından ulaşılan Yenimahalle girişi de yarışseverlere açık  ve tribünlere erişim, yeşillikler içindeki piknik alanından geçerek sağlanıyor. Marmaray'ın yanı sıra, İETT'nin MR10 ve 97E hattı otobüslerini kullanarak da Veliefendi Hipodromu'na ulaşım sağlanabilir.

 

96. Gazi Koşusu'na giriş ücretsiz mi? Veliefendi Hipodromu nerede, nasıl gidilir? Giriş ücretli mi? ile ilgili etiketler gazi koşusu veliefendi hipodromu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.