9 - 15 Mayıs Haftalık Burç Yorumları! Merkür Retrosunda Burçlara Neler Oluyor?

Merkür Retrosunun yaşanacağı 9 - 15 Mayıs 2022 Haftasında burç yorumları da merak edilmeye başlandı. Şifayı bulacakların yanısıra Merkür retrosunun gazabına uğrayacak olanlar da var. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Terazi, Aslan, Başak, Yay, Akrep, Kova, Balık ve Oğlak burçlarını yeni haftada bekleyen gelişmeler...

Haftalık burç yorumları 9 - 15 Mayıs 2022 için detaylar haberimizde. Merkür retrosunun burçları nasıl etkileyeceğini merak edenler için bu hafta dönüm noktası olacak. Şifayı bulacak olanların yanısıra yeni haftada yüzü gülecek burçları burada bulacaksınız.

9 - 15 MAYIS 2022 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU: Şans ve fırsatlar seninle, parlamaya hazır ol! Eski sevgililerin bu hafta stalk yapacak!

BOĞA BURCU: Bu hafta yeteneklerinin farkına varacaksın. Rüyaların haberci, Rüya taşı Kyanit sana yardım edecek. Maddi konularda ayağını yorganına göre uzatmayı unutma.

İKİZLER BURCU: Ortamların aranan yüzü bu hafta sensin. Diline dikkat edersen şifayı arkadaş çevrenden bulacaksın!

YENGEÇ BURCU: İçine doğanı yaşamaya hazır ol.u hafta daha önce yaptığın girişimler ile yükselecek, şifalanacaksın! Oh be.

ASLAN BURCU: Bu hafta eğitim ve seyahatlerle farkındalığın artıyor Aslan'ım. Bilgilerini aktarırken kelimelerini iyi seç! Retronun gazabına uğramamak için Jasper taşını ayırma yanından.

BAŞAK BURCU: İş ve kariyer alanında yarım bıraktığın, tamamlamadığın ne varsa bu hafta önüne tekrar çıkacak. Hislerine güven, şifa nerede hissedeceksin!

TERAZİ BURCU: İnançların uğruna kimseyi kırma. Bu hafta yolculuk planın varsa son kontrolleri 3 defa yap, Merkür retro!

AKREP BURCU: Yara da sensin şifa da. İçindeki kararsızlık ve olumsuzluktan kurtul, gerçeği biliyorsun! Sen Anka'sın ve bu hafta küllerinden doğacaksın.

YAY BURCU: Aşk, evlilik ve ortaklıklarda oldukça şanslı bir hafta. Kararlılığını koruduğun sürece şifa çok yakın ama unutma Merkür retro. Adımlar retrodan sonra!

OĞLAK BURCU: Beraber çalıştığın insanlarla iletişim bu aralar biraz gergin olabilir. Aniden taşınabilir, gittiğin yerde şifa bulabilirsin.

KOVA BURCU: Aşkta net olman ve doğru iletişim kurman bu hafta çok önemli. Adım attığın işlerin açılması çok yakın!

BALIK BURCU: Maddi konularda yüzü gülenim. Aile içerisinde anlaşamadığın biri varsa bil ki o kişi ile yaşananlar bir sınav. İç sesini dinle!

9 - 15 Mayıs Haftalık Burç Yorumları! Merkür Retrosunda Burçlara Neler Oluyor? ile ilgili etiketler burç haftalık burç yorumları merkür retrosu 9 -15 mayıs burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.