8 Ocak Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

8 Ocak Sayısal Loto çekilişi bu akşam yapılıyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişi zengin olma hayali kuran vatandaşların radarında. Heyecanla beklenen çekilişle ilgili son detaylar haberimizde.

Çılgın Sayısal Loto 8 Ocak 2022 çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılıyor. Sisal Şans ve Milli Piyango ortaklığında gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi haftanın 3 günü yapılıyor. Büyük ikramiyesi iştah kabartan Sayısal Loto'nun bu akşamki çekilişi ve sonuçlar haberimizde.

8 OCAK SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI...

Haftada 3 kez yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Hem bayilerden hem de Milli Piyango internet sitesinden oynanabilen Sayısal Loto kazandıran numaralar ve Süper Star numaraları saat 21:30'da itibaren haberimizde olacak.

İşte 8 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar 18, 39, 49, 60, 75, 77, JOKER: 13, SÜPER STAR: 87

8 Ocak Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

SÜPERSTAR NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto'da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz. Çılgın Sayılsal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 1.5 TL'dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 4,5 TL'dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın!

Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.

8 Ocak Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 8 ocak sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.