6'lı masanın adayı Haşim Kılıç mı?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının Haşim Kılıç olacağı iddiaları, Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin enflasyon açıklaması, elektriğe yüzde 20 zam iddiaları, Putin'in dış politika teorisyenlerinden Alaksandr Dugin'in çok önemli açıklamaları, Zelenskiy'in Türkleri katleden örgüte övgü dolu skandal sözleri ve Putin'in Ukrayna'daki planları tartışıldı.

"HDP'NİN AYRI BİR ADAYLA SEÇİME GİRİP GÜCÜNÜ TEST EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Metehan Demir, "Aday isminin bu kadar çok ortada dolaşması bile aday ile ilgili kafa karıştıklığının ne kadar çok olduğunu gösterir. Uğur Poyraz'ın açıklaması taktik bir çıkıştır. Ankara'da birçok seçenek konuşuluyor. Belki hiçbiri olmaz, belki büyük bir holdingin yöneticisi olabilir, belki bir hukukçu olabilir. Bu köprünün altından daha çok sular akar. Ancak ben net bir kişi belirlediklerini düşünmüyorum. Birbiriyle savaşan gruplar çok güçlü, kolayca üstünlük sağlayamazlar. HDP adayı çıkarır, kendini önce test eder. Bunu seçimlerde ikinci turda ortaya koyar. HDP'nin ayrı bir adayla seçime girip gücünü test edeceğini düşünüyorum.

"PUTİN FARKLI BİR COĞRAFYADA BİR ŞEYLER DENİYOR"

Putin'in kafasında bir plan var. Kiev'in dibine girdiler, sonra güneye yüklendiler. Yoksa cephe cephe mi gidiyorlar? Farklı bir coğrafyada bir şeyler deniyor. Batılı istihbarat örgütlerinin yapmadığı pislik kalmadı. Türkiye'yi hedefleyen bir süreci de içine alabilir." şeklinde konuştu.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

6'lı masanın adayı Haşim Kılıç mı? ile ilgili etiketler Metehan Demir Millet İttifakı metehan demir ile gündem 6ı masa haşim kılıç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.