65 yaş üstü vatandaşlar dikkat! Başvuru yapanlaraa 1536 TL maaş veriliyor! İşte Mardin yaşlı aylığı başvurusu...

Ali ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "sosyal yardım projeleri" kapsamında dar gelirli vatandaşlara maddi destek sağlıyor. Bu çerçevede, sosyal güvencesi olmayan, Mersin'de ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlara aylık 1.536 TL yaşlı aylığı ödemesi yapılıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal yardımların kapsamı her geçen gün genişletiliyor..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çeşitli sebeplerden dolayı çalışamayan ve maddi kazancı olmayan vatandaşlara para desteği sağlıyor.

65 yaş üstü vatandaşlar dikkat! Başvuru yapanlaraa 1536 TL maaş veriliyor! İşte Mardin yaşlı aylığı başvurusu...

AİLE BAKANLIĞI MARDİN YAŞLI AYLIĞI BAŞVURU DETAYLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı aylığı, sosyal güvencesi olmayan ve aylık bağlanacak kişinin kendisi ve eşi dikkate alınmak suretiyle kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3’ünden (2022 yılı için 1.833,45-TL) az olan 65 yaş üstü vatandaşlara yapılan yardımlardır. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı aylığına başvuracak kişilerin 65 yaş üsünde sosyal güvencesi olmayan ve aylık geliri net asgari ücretin 1/3'ünden az olan vatandaşlar olması gerekmektedir.

MARDİN YAŞLI AYLIĞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı aylığına T.C. kimlik kartınızla başvuru yapabilirsiniz. Diğer taraftan e-Devlet sistemi üzerinde de arama bölümüne "sosyal yardım" yazdıktan sonra ilgili sekmeye tıklayarak başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

65 yaş üstü vatandaşlar dikkat! Başvuru yapanlaraa 1536 TL maaş veriliyor! İşte Mardin yaşlı aylığı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.