6 Haziran piknik alanları açık mı? Hafta sonu mangal yapmak yasak mı?

Hafta sonunda Cumartesi günü piknik yapmayı düşünen vatandaşlar mesire alanları açık mı sorusuna yanıt aradı. Kademeli normalleşme döneminde 5-6 Haziran piknik alanları açık mı? Hafta sonu mangal yapmak yasak mı?

Haziran ayının başından itibaren kademeli normalleşme döneminde yasaklar ile ilgili yeni düzenlemelere gidildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni sokağa çıkma saatleri doğrultusunda çalışma saatlerinde de bazı değişiklikler oldu.

Hafta içi iş stresinden kurtulmak için sahillere akın etmek isteyen vatandaşlarda hafta sonunda mesire, piknik alanları açık mı sorusuna yanıt aradı.

Yaz aylarının gelmesi ile piknik alanlarını doldurarak hafta sonunda mangal yapmak isteyen vatandaşlar sokağa çıkma yasakları ile ilgili araştırmalarına başladı.

6 Haziran piknik alanları açık mı? Hafta sonu mangal yapmak yasak mı?

Hafta Sonu Piknik Alanlar Açık Mı?

Haziran ayı ile birlikte sokağa çıkma yasağı akşam 22:00 ile sabah 05:00 saatleri arasına çekildi. Hafta sonlarında ise Cumartesi hariç sadece Pazar gününe yasak getirildi. Mesire alanlarında piknik, spor, yürüyüş, gezi gibi faaliyetlere izin veriliyor.

Yani 5 Haziran Cumartesi gününde isteyen aileler piknik yapabilecek. Ancak bu kural 6 Haziran Pazar gününde yasağa dönüşecek. Açık havada uyulması gereken kurallar ve tedbirler dikkate alındığı takdirde açık alanlarda piknik yapılabilecek.

6 Haziran piknik alanları açık mı? Hafta sonu mangal yapmak yasak mı? ile ilgili etiketler mangal piknik yasak hafta sonu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.