5L Evin Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde ŞOK eden Cuma indirimi! İşte ŞOK 12 Ağustos fiyatları

ŞOK marketlerde 5L Evin Ayçiçek Yağları ile 5 kg Altınküp Toz Şeker ve 30’lu Yumurtada indirim şenliği yaşanıyor. Son artan döviz fiyatlarına karşın ŞOK indirimleri herkesi sevindiriyor. İşte, 12 Ağustos ŞOK indirimli fiyat listesi…

ŞOK marketlerde Cuma gününde indirim şenliği fırsatları raflara geliyor. Sadece ayçiçek yağlarında değil toz şeker ve yumurtanın da dahil olduğu temel besin maddelerindeki indirimler herkesçe yakından izleniyor.

ŞOK’ta Cuma indirimlerinde; Lava döküm tavadan 8 parça Keramika Line kahve takımına, paslanmaz çelik su sürahisinden çift kişilik pikeye kadar pek çok üründe indirim yer alıyor.

ŞOK marketlerde ayrıca; 5L Evin Ayçiçek Yağları 151.50 TL, 5 kg Altınküp Toz Şeker 122.50 TL ve 30’lu yumurtada 46.50 TL’den satılıyor.

ŞOK Sıvı Yağ Fiyatları 12 Ağustos

• 1 lt Evin Ayçiçek Yağı 34.50 TL
• 2 lt Evin Ayçiçek Yağı 66.50 TL
• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 151.50 TL

ŞOK Toz Şeker Fiyatları 12 Ağustos

• 2 kg Altınküp Toz Şeker51.50 TL
• 5 kg Altınküp Toz Şeker 122.50 TL

ŞOK Yumurta Fiyatları 12 Ağustos

• 15'li Yumurta 26.75 TL
• 30'lu Yumurta 46.50 TL

5L Evin Ayçiçek Yağları ile Toz Şekerde ŞOK eden Cuma indirimi! İşte ŞOK 12 Ağustos fiyatları ile ilgili etiketler şok şok aktüel ürünler ŞOK indirimleri ŞOK fiyat listesi şok sıvı yağ şok ayçiçek yağı şok toz şeker şok yumurta
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.