5 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto 5 Ocak sonuçları belli mi?

Çılgın Sayısal Loto 5 Ocak çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında gerçekleştirilen çekiliş noter huzurunda yapılıyor. Bu akşam saat 21:30'da yapılan Sayısal Loto çekiliş sonuçları ile bilikte ikramiyeler sahiplerini bulacak. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu? Kazandıran numaralar: 7-18-20-37-61-88 Joker-10 SüperStar-13 oldu.

Haftanın 3 günü Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 5 Ocak 2022 Çarşamba akşamı da talihlilerin yüzlerini güldürecek. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenebilen Sayısal Loto çekilişi saat 21:30'da başlıyor.

Talihlilerin gözü kulağı bu akşam yapılacak Çılgın Sayısal Loto çekilişinde olacak. Devreden büyük ikramiyesi 111.969.113 TL olan çekilişin sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak.

Kazandıran numaralar: 7-18-20-37-61-88 Joker-10 SüperStar-13 oldu.

SAYISAL LOTO 5 OCAK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

5 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto 5 Ocak sonuçları belli mi? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto çekiliş sonuçları 5 ocak sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.