5 Nisan Avukatlar günü mesajları 2020! Resimli Avukatlar günü kutlama mesajları!

5 Nisan Avukatlar günü mesajları 2020! 1958 yılında beri 5 Nisan Avukatlar Günü olarak kutlanmaktadır. Sevdiklerinin avukatlar gününü kutlamak isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya başladı. En güzel Avukatlar Günü mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, 5 Nisan Avukatlar günü mesajları 2020! Resimli Avukatlar günü kutlama mesajları! Detaylar haberimizde...

5 Nisan Avukatlar günü mesajları 2020Her yıl kutlanan Avukatlar Günü bu yılda 5 Nisan'da kutlanmaya devam ediliyor. Avukatlar Günü kutlama mesajları ve sözleri yoğun ilgi görmektedir. Bu özel günde avukatlar birbirlerine, avukat arkadaşlarına ve yakınlarına kutlama mesajları gönderiyor. Resimli Avukatlar günü kutlama mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, 5 Nisan Avukatlar günü mesajları 2020! Resimli Avukatlar günü kutlama mesajları! Detaylar haberimizde...

5 Nisan Avukatlar Günü resimli tebrik sözleri-2018 - Internet Haber

Hukuk devletinin olmazsa olmazı yargı erkinin temel tası ve en büyük güvencesi olan, savunma mesleğinin temsilcileri olan avukatlarımızın bu özel gününü kutlarım.

Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.

Haklının ve ezilenin yanında dimdik ayakta duran ve tüm gücünü kullanan avukatlarımıza selam olsun. Avukatlar Gününüz kutlu olsun.

Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.

Güvenliğimizin teminatı olan tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutluyorum.

Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında ,hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan caba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan siz değerli avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlar saygılar kutlarım.

Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesi olan siz değerli avukatlarımızın 5 Nisan avukatlar gününü kutlar saygılar kutlarım.

5 Nisan Avukatlar günü mesajları 2020! Resimli Avukatlar günü kutlama mesajları! - Resim : 2

Hukuk sisteminin önemli yapı taşları içersinde olan avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü kutlu olsun ve başarılarınız daim olsun...

Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi acısından önemli bir görev yapmaktadırlar. Bu vesile ile tüm Avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum.

Adalete ve adil yargılamaya bir gün herkesin ihtiyacı olabilir. Avukatlar Gününü kutlarım.

5 Nisan Avukatlar günü mesajları! 2019 Resimli Avukatlar günü ...

Adaletin güçlüden değil haklıdan yana olması dileğimle, tüm hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Hukuku üstün kılmak için savaşan hak ve adaletten yana olan hukukçuların Avukatlar Gününü kutlarım.

Hak bilen, doğruyu gözeten, adalet mücadelesinde canı gönülden çalışan tüm meslektaşlarımın Avukatlar Günü kutlu olsun. 

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

5 Nisan 1958 senesinde İzmir Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen 2 günlük toplantı sonrasında Barolar Birliği’nin kuruluş çalışmaları başladı. Gerçekleştirilen araştırmalar sonucu ilk olarak İstanbul Barosu’nun 70 yıl önce 5 Nisan 1878 de toplanıp genel kurul yapmış olduğu anlaşılmış ve 5 Nisan Avukatlar Günü olarak kabul edilmiştir.

 

5 Nisan Avukatlar günü mesajları 2020! Resimli Avukatlar günü kutlama mesajları! ile ilgili etiketler Hukukçular Derneği avukat hukuk 2020 avukatlar günü resimli mesajlar kutlama mesajları adalet hak terazi kısa mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.