46 yaşındaki Demet Şener'in gelinlikli hali genç kızlara taş çıkarttı! Taktığı altınlarla aşiret gelinlerine benzetildi

Ünlü manken Demet Şener bir defile için gittiği Van'da gelinlik giydi. Şener, takıp takıştırdığı altınlar ile aşiret gelinlerine benzetildi.

2005 yılında basketbolcu İbrahim Kutluay ile dünya evine giren Demet Şener, 2018 yılında boşandı. Şener'in ikinci evliliğini yaptığı Cenk Küpeli ile de mutluluğu kısa sürdü.

GELİNLİK ŞOV!

Şimdilerde Tolga Arman ile dolu dizgin aşk yaşayan 46 yalındaki ünlü modelden gelinlikli paylaşım geldi. Ünlü manken Demet Şener bir defile için gittiği Van'da gelinlik giydi.

46 yaşındaki Demet Şener'in gelinlikli hali genç kızlara taş çıkarttı! Taktığı altınlarla aşiret gelinlerine benzetildi

Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı. Altın bilezikleri ve kolyesiyle dikkat çeken Şener bu haliyle aşiret gelinlerine benzetildi.

46 yaşındaki Demet Şener'in gelinlikli hali genç kızlara taş çıkarttı! Taktığı altınlarla aşiret gelinlerine benzetildi - Resim : 2

 

46 yaşındaki Demet Şener'in gelinlikli hali genç kızlara taş çıkarttı! Taktığı altınlarla aşiret gelinlerine benzetildi ile ilgili etiketler Demet Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.