“35 TL’ye canımı mı vereyim?” Ağır hasarlı binaya giren kurye böyle isyan etti!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı deprem felaketinde Adana doğrudan etkilenen iller arasındaydı. Kentte ağır hasarlı bir binaya sipariş götürmek zorunda kalan bir kurye kameralara böyle isyan etti.

'Asrın felaketi' olarak kayıtlara geçen depremler Kahramanmaraş merkezliydi. 11 ili etkisi altına alan bu depremden etkilenen illerden bir taneside Adana'ydı. Depremin etkisinden yüzlerce bina yıkılırken çoğu yapı ise ağır hasar aldı. Adana'da ağır hasarlıbir binaya yemek siparişi götüren kuryenin isyanı sosyal medyada gündem yarattı.

“35 TL’ye canımı mı vereyim?” Ağır hasarlı binaya giren kurye böyle isyan etti!

"35 TL İÇİN CANIMI MI VEREYİM"

Depremden etkilenen binayı dışarıdan gösteren kurye, 13. kattan yemek siparişi verildiğini söyleyerek, “Burası Adana Sarıçam. Apartman bakınca zaten yamuk duruyor. Apartman zaten rüzgardan sallanıyor. Ben çıksam ölürüm. Depremden değil, apartman yıkılmasından değil, korkudan ölürüm. 35 TL’ye canımı mı vereyim?” dedi. Can güvenliği olmadığı için binaya girmek istemeyen kuryenin tepkisi kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

“35 TL’ye canımı mı vereyim?” Ağır hasarlı binaya giren kurye böyle isyan etti! ile ilgili etiketler Adana deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.