31 Aralık bankalar açık mı? Cuma günü bankalar çalışıyor mu?

Yılbaşı günü olan 31 Aralık 2021 Cuma bankalar açık mı sorusu gündemde. 2022 yılı öncesinde yeni yıla az bir zaman kala bankalarda işi olan vatandaşlar 31 Aralık EFT ve havale yapılır mı sorusuna yanıt arandı.

Yılbaşına az bir zaman kala 31 Aralık 2021 Cuma bankalar çalışıyor mu sorusu akıllara geldi. 1 Ocak’ın resmi tatil olması ile birlikte Cuma gününde bankalarda işleri olan vatandaşlar EFT ve havale işlemlerinin yapılıp yapılmayacağını sorgulamaya başladılar.

31 Aralık Bankalar Açık Mı?

Her sene 1 Ocak’ın resmi tatil olarak kutlanmasının öncesinde 31 Aralık bankalar açık mı sorusu yanıt buldu. 31 Aralık tarihi tatil olmayıp Cuma gününde bankalar tam zamanlı hizmetlerine devam edecektir.

31 Aralık Bankalar Çalışıyor Mu?

31 Aralık tarihinde bankalar açık olacak. 31 Aralık Cuma günü resmi tatil olmadığından resmi kurum ve kuruluşlar çalışmalarına devam edecektir.

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanununda yer alan bilgilere göre 1 Ocak günü resmi tatil olarak kabul edilmekte olup 31 Aralık için böyle bir durum söz konusu değildir.

31 Aralık bankalar açık mı? Cuma günü bankalar çalışıyor mu? ile ilgili etiketler 31 Aralık Yılbaşı bankalar resmi tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.