30 Kasım 2022 MasterChef'te Büyük Ödülü Kim Kazandı?

MasterChef'te eskiler ve yeniler yarışıyor. Sevilen yarışma MasterChef Türkiye 2022'de All Star gibi bir bölüm geliyor. Sergen, Tahsin, Safanur gibi isimlerin stüdyoda yeni isimlerle yarışacağı yarışmanın yeni bölümünde büyük ödülü kim alacak?

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan MasterChef Türkiye 2022'de adım adım finale gidiliyor. Son 8 yarışmacının kaldığı yarışmada bir kişi eksik yarışan Kırmızı takım mavi takıma karşı kıran kırana mücadele veriyor. Eleme potasına giren Burak Kaya'nın fanlarının Twitter'ı yıktığı geceden sonra yayınlanan yeni bölüm fragmanı seyirciyi şoke etti.

MasterChef'te daha önce yarışan Sergen, Tahsin, Emir ve Safanur'un yeni yarışmacılarla yarışacağı programın yeni bölümünde menüde zencefil ve ayva olacak.

BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM ALACAK?

İzleyenlerinin büyük çoğunluğunun bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşadığı MasterChef 30 Kasım yeni bölümde eskiler ve yeniler kıran kırana mücadeleye grişiyor. Son 8 ismin kaldığı yarışmada eleme potasına giren son isim Burak Kaya olmuştu.

MasterChef jürisinin değerlendirmesi ardından; Kıvanç-Safanur, Sergen-Tolga, Emir-Büşra ve Batuahn-Ayaz son dörde kaldı. Büşra ve Emir dördüncü, Kıvanç-Safanur üçüncü, Ayaz-Batuhan ikinci olurken gecenin galibi ve ödülün kazananı Sergen ve Tolga oldu.

MasterChef yeni bölümü 30 Kasım 2022'de tv8'de.

 

30 Kasım 2022 MasterChef'te Büyük Ödülü Kim Kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.