30 Aralık okullar tatil mi? Cuma günü yarım gün mü, okul var mı?

30 Aralık tatil mi sorusu öğrenciler tarafından yakından takip edilmektedir. Yılbaşına az bir süre kala öğrenciler 30 Aralık Cuma okullar tatil mi sorusunun cevabını aramaktadır. Peki ama 30 Aralık yarım gün mü olacak? İşte detaylar…

30 Aralık tatil mi sorusunun yanıtını arayanlar yılbaşı için tatil planları yapanlar tarafından yakından takip edilmektedir. Yeni yıl tatilinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle uzun soluklu bir tatil yapmak isteyenler 30 Aralık tarihinin resmi tatil olup olmadığını araştırmaktadır.

30 Aralık Okullar Tatil Mi?

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanunu'na göre 30 Aralık tarihi kesinlikle resmi tatil değildir. Kanunda yer alan bilgi dikkate alındığında 1 Ocak Pazar günü resmi tatildir.

30 Aralık 2022 tarihi bu yıl Cuma gününe denk gelmektedir. 30 Aralık tarihi herhangi bir özel veya resmi güne denk gelmediğinden kesinlikle resmi tatil değildir. 30 Aralık Cuma günü okullar ve üniversiteler başta olmak üzere kamu kurumları, bankalar, kargo firmaları ve özel sektör çalışmaya devam edecektir.

30 Aralık okullar tatil mi? Cuma günü yarım gün mü, okul var mı? ile ilgili etiketler cuma Okul tatil 2023 Resmi Tatil Günleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.