3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma 2022 Cayma Ücreti

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma, bankaların emekliye verdiği promosyon rakamları sonrasında değişik alternatiflerden birisi oldu. Hali hazırda bankası ile sözleşmesi olan emekliler şimdiden cayma bedeli konusunda detayları merak etmektedir. İşte, emekli maaşını başka bir bankaya taşımada gereken promosyon cayma bedeli ücreti…

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma işlemlerini hiç vakit kaybetmeden yapmak isteyen emekliler böylece yeni bankalarından yüksek tutarda promosyon almak için cayma bedeli ücretini merak eder oldular. Özellikle bazı bankaların 7500 TL’nin üzerine kadar çıkardıkları promosyondan yararlanmak isteyen emekliler için imzaladıkları taahhüt miktarından vazgeçmeleri bile gündemde yer aldı.

Emekliler için gerçekleştirilen son zamların ardından bankalarda bu fırsattan istifade yeni emekli promosyon ücretlerini kamuoyuna duyurdu. Promosyon döneminde bankaların vermiş olduğu yüksek tutarlar, emekliler için cayma hakkı önemini bir kat daha arttırdı.

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma 2022 Cayma Ücreti

Bankalara “3 yıl maaşımı sizden alacağım” taahhüdünü vererek promosyondan yararlanan emekliler, bu hak sayesinde daha cazip teklifler ortaya çıktığı zamanda bazı durumları gözetmeksizin bu haklarından feragat edebilecekler. Bunun içinde işlemlere başlanmadan hemen önce emeklinin yapması gereken tek şey ise taahhüt verdiği bankaya promosyon iadesi gerçekleştirmiş olmaktır.

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma Cayma Ücreti

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma işlemleri için öncelikle bizzat bankanıza müracaat etmeniz gereklidir. Sözleşmenin süresine bağlı olarak cayma hakkı ücretini ödedikten sonra farklı bir bankadan emekli maaşı almaya hak kazanırsınız.

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma 2022 Cayma Ücreti - Resim : 2

Emekli maaşını 1 sene boyunca aynı bankadan alan emekliler, başvuru yaptıkları takdirde cayma haklarını kullanarak maaşlarını farklı bir bankaya taşıyabilmektedir. Örneğin; A bankasından 3 sene için 1500 TL promosyon alan bir emekli, 1 yılın sonunda banka değiştirmek istiyorsa bankasına 1000 TL cayma ücreti ödeyerek anlaşmasını feshedebilmektedir.

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma 2022 Cayma Ücreti ile ilgili etiketler emekli promosyon cayma bedeli cayma ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.