3 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Süper Loto 3 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Hem bayilerden hem Milli Piyango Online sitesinde oynanan Süper Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden şans oyunu Süper Loto bu akşam 13 Milyon TL'yi aşan büyük ikramiyesi ile talihlilerin yüzünü güldürecek. haftanın 3 günü yapılan çekilişle birlikte vatandaşlar da son ana kadar kuponlarını yapmaya devam ediyor. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?


3 AĞUSTOS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

13 Milyon 750 bin 55 TL'lik büyük ikramiyesi ile bu akşam saat 21:30'da çekilişi yapılacak SÜper Loto sonuçları haberimizde olacak.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Haftanın üç günü; Salı, Perşembe ve Pazar çekilişi gerçekleşen Süper Loto'nun bu akşamki çekilişi 21.30'da www.millipiyangoonline.com adresinde canlı olarak yayınlanacak.

Çekiliş sonuçları açıklandığında haberimizde olacak.

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

3 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto 3 ağustos süper loto çekilişi süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.