28 Ekim Çarşamba tatil mi, yarım gün mü? EBA'da ders olacak mı?

28 Ekim Çarşamba tatil mi, yarım gün mü? EBA’da ders olacak mı? Ekim ayına girdiğimiz şu dönemde 29 Ekim için geri sayım devam ederken 28 Ekim 2020 tarihinin hangi güne denk geldiği ve tatil mi yoksa yarım gün mü tatil olacağı merak konusu haline geldi.

Resmi tatil olarak kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala 28 Ekim Çarşamba gününde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu halini aldı. Öğrenciler ve aileler tarafından yapılan ilk araştırmalarda 28 Ekim gününde EBA’da ders olup olmayacağı da akla gelen ilk sorulardan birisi olarak dikkat çekti.

29 Ekim hangi güne denk geliyor?

2020 resmi tatil takvimine göre; bu sene 29 Ekim Perşembe gününe denk geliyor. 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’dan itibaren yarım gün tatil olacak.

28 Ekim Çarşamba tatil mi, yarım gün mü?

29 Ekim’in bir gün öncesinde 28 Ekim Çarşamba günü öğleden sonra yarım gün tatil olacak. Öğleden sonra da tatil olacağından EBA’da ders işlenmeyecek.

28 Ekim Çarşamba tatil mi, yarım gün mü? EBA'da ders olacak mı? ile ilgili etiketler 28 Ekim tatil eba
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.