25 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

25 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan çekiliş öncesi talihliler de kuponlarını doldurmaya devam ediyor. Haftanın 3 günü yapılan Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar? . 25 Ekim 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -7-22-30-37-60-67- joker:61 süperstar:31 oldu.

Çılgın Sayısal Loto 25 Ekim çekiliş sonuçları açıklandı. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden ve hem bayilerden hem Milli Piyango online sitesinden oynanabilen Sayısal Loto çekiliş sonuçları ile de milyonlarca talihlinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

25 EKİM SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Sayısal Loto 25 Ekim çekilişi sonrası çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar da belli olacak. Bu akşam Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 79 milyon TL'yi geçmiş durumda.

25 Ekim 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -7-22-30-37-60-67- joker:61 süperstar:31 oldu.

SAYISAL LOTO 25 EKİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPERSTAR NEDİR?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen ve tutturduğun numara sayısına göre değişen oranlarda kazanç miktarını arttıran yeni bir özelliktir. Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto’da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz.

Çılgın Sayılsal Loto kuponu 3 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 1.5 TL’dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 4,5 TL’dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın! Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.

25 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 25 ekim sayısal loto çekilişi sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.