24 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loyo büyük ikramiye ne kadar?

24 Kasım Sayısal Loto çekilişi için artık geri sayım başladı. Zengin olma hayaliyle kuponlarını dolduran vatandaşlar Milli Piyango TV'de canlı yayınlanacak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını merakla beklemeye başladılar. Büyük ikramiyenin 93 milyon TL'ye yaklaştığı şans oyununda çekiliş saati de belli oldu. Kazandıran numaralar; 32-52-71-73-77-84+15 SüperStar 16 oldu.

Çılgın Sayısal Loto 24 Kasım çekilişi saat 21:30'da yapılacak. Bu akşam büyük ikramiye hayaliyle şans oyunu Sayısal Loto'ya hem bayilerden hem online olarak kupon yapanlar artık çekiliş için geri sayıma başladı. Türkiye'nin en çok oynanan şans oyunu olan Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı?

Çılgın Sayısal Loto haftanın 3 günü düzenleniyor. Büyük ikramiyenin tam olarak 92.844.267 TL olduğu Sayısal Loto çekiliş sonuçları ile birlikte kazandıran numaralara kuponlarında yer veren talihliler ikramiyelerini bayilerden alabilecekler.

Kazandıran numaralar; 32-52-71-73-77-84+15 SüperStar 16 oldu.

24 KASIM SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

24 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loyo büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 24 kasım sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.