24 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı merak ediliyor. Hafta içi her gün TV8'de yayınlanan yemek yarışmasında Cuma günleri haftanın birincisi belli oluyor. 15 bin TL ödülün verileceği 24 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi açıklandı. 15 bin TL'lik büyük ödülü Mesut Bey kazandı.

TV8 ekranında gündüz kuşağı yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz her Cuma akşamı birincisini belli ediyor. Geniş bir izleyici kitlesini arkasına alan yarışmada birinci olan 15 bin TL ödül alıyor. Peki 24 Aralık Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Hafta finalinde Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı sorusunun yanıtı belli olacak. Geçtiğimiz haftanın finalinde iki yarışmacı da kazanmıştı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi açıklandı. 15 bin TL'lik büyük ödülü Mesut Bey kazandı.

24 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAKKINDA

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor.

24 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada Zuhal Topal 24 aralık zuhal topal birincisi zuhal topal'la yemekteyiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.