22 Temmuz Süper Loto sonuçları! Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta?

Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. 22 Temmuz çekilişi öncesi kuponlarını yapmaya devam eden talihliler, kazanan numaraları tahmin etmeye çalışıyor. Haftanın 3 günü yapılan Süper Loto çekilişinde bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

22 Temmuz Süper Loto çekilişi için heyecan dorukta. Salı, Perşembe ve Pazar günleri yapılan ve Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. En çok tercih edilen şans oyunlarından olan Süper Loto hem bayilerden hem de Milli Piyango Online sitesinden oynanabiliyor.

Sisal Şans ve Milli Piyango ortaklığında kazandırmaya deva eden Süper Loto'da büyük ikramiye 7.169.208 TL oldu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 22 TEMMUZ...

Süper Loto çekilişi 22 Temmuz yani bu akşam saat 21.30'da başlayacak.

15 Temmuz MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları bilet sonuçları sorgula! Süper  Loto sonucu çekiliş sonuçları!

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Süper Loto çekilişi sonuçları belli olduğu zaman aşağıda yer alan linkten erişim sağlayabilirsiniz.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

22 Temmuz Süper Loto sonuçları! Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? Çekiliş saat kaçta? ile ilgili etiketler Süper Loto 22 temmuz süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.