22 Nisan okullar tatil mi? Cuma günü okullar yarım gün mü, ders var mı?

22 Nisan okullar tatil mi sorusu gündemde. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Cumartesi hafta sonu tatiline denk gelmesiyle birlikte yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından merak edilmekte. Peki, 23 Nisan Cuma okullar yarım gün mü, öğleden sonra ders var mı?

22 Nisan Cuma okullar tatil mi yoksa yarım gün mü sorusunun yanıtı hem öğrenciler hem de veliler tarafından yakından takip ediliyor. Daha öncesinde 23 Nisan gibi 19 Mayıs gibi milli bayramların resmi tatil ilan edildiği biliniyor. Peki, yarın 22 Nisan okullar tatil mi, yarım gün mü?

22 Nisan Okullar Tatil Mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatildir. Ancak 22 Nisan tarihi için böyle bir durum söz konusu değildir. Bu nedenle okullarda 22 Nisan'da tam gün ya da yarım günlük tatil olmayacaktır. 22 Nisan Cuma günü okullar, kamu kurum ve kuruluşları ile özel iş yerleri tam gün faaliyetlerine devam edeceklerdir.

2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun'da yer alan bilgiye göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olmakla birlikte bu özel günde 1 iş günü resmi tatil uygulanmaktadır.

22 Nisan okullar tatil mi? Cuma günü okullar yarım gün mü, ders var mı? ile ilgili etiketler tatil 23 ninsa okullar resmi tatil yarım gün
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.