2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), merkez ve taşra teşkilatında görevlendirmek için personel alımlarına başladı. İŞKUR'un internet sayfası üzerinden gerçekleşecek KGM sürekli işçi alımı başvurularının ne zaman başlayacağı, başvuru şartlarının neler olduğu ve başvuruların neler olduğu gibi konu başlıkları bir çok kullanıcı tarafından araştırılmaya başlandı. İşte 2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı...

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alımı yapacağını duyurmasının ardından, başvuru tarihleri ve başvuru şartları araştırılıyor. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alımı ne zaman? 2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları neler? İşte 2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru tarihleri...

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı!

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılabilecek. 

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı yukarıda da bahsettiğimiz üzere İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Başvurular 27 Nisan - 02 Mayıs tarihlerinde alınacak ve 5 gün ilanda kalacak.

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı! - Resim : 2

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Başvuruları esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden veya ALO 170'i arayarak yapabilirsiniz.

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı yapılacak iş alanları

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü ve Vinç Operatörü gibi meslek gruplarından alım yapılacak. Adaylardan aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma şartı ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları aranacak.

2023 Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı! ile ilgili etiketler personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.