8.’si düzenlenen İstanbul Kahve Festivali’nde sahne alacak isimler belli oldu! İşte konser programı

Kahve dünyasının bilinen markaları İstanbul'daki kahve festivaline bir araya geliyor. Kahve tutkunlarının büyük bir merakla beklediği “İstanbul Coffee Festival” için geri sayım başladı. 8. kez İstanbullularla buluşmaya hazırlanan kahve festivali, 6-7-8-9 Ekim tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta geçekleşecek. Festivalde Gripin, Can Ozan, Can Bonomo, Bedük gibi isimler konser verecek.

Her yıl kahve severlerin büyük ilgisiyle gerçekleşen İstanbul Coffee Festival, 8. kez İstanbullularla buluşuyor. 6-7-8-9 Ekim tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek festivalde kahve dünyasının bilinen markaları bir araya gelecek ve birbirinden farklı isimler konser verecek.

KAHVE FESTİVALİNDE NELER VAR?

İstanbul Coffee Festival’de kahve dünyasının sevilen markaları tek bir çatı altında toplanıyor. Festival boyunca ziyaretçiler, İstanbul’un tanınmış kahve dükkanları, çekirdek kahveciler, kahve makinesi üreticileriyle bir araya geliyor ve kahve yanı lezzetleri ile özel tasarım ürünlerini tatma imkânı elde ediyorlar. Festivalde ayrıca canlı sanat performansları, atölye ve seminerler de yer alıyor. Ödüllü yarışmalar, özel atölye çalışmaları ve ünlü isimlerin Türk Telekom Prime Sahnesi’ndeki konserleriyle kahve severler unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar.

FESTİVAL NE ZAMAN VE NEREDE?

Çok sayıda sanatçı ve grubun Türk Telekom Prime Sahne’sinde konser vereceği İstanbul Coffee Festival, bu sene 6-9 Ekim tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

istanbul kahve festivali 2022

KAHVE FESTİVALİ KONSER PROGRAMI

KÖFN - 6 EKİM 18:00

Kolpa - 6 Ekim 19:00

Can Ozan 7 Ekim 18:00

Gripin 7 Ekim 19:00

Anıl Emre Daldal 8 Ekim 18:00

Can Bonomo 8 Ekim 19:00

Atakan Çelik 9 Ekim 17:00

Deeperise & Pınar Süer 9 Ekim 18:00

Bedük 9 Ekim 19:00

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superhaber Magazin (@superhabermagazin)'in paylaştığı bir gönderi

8.’si düzenlenen İstanbul Kahve Festivali’nde sahne alacak isimler belli oldu! İşte konser programı ile ilgili etiketler İstanbul Can Bonomo Konser kahve festivali İstanbul Coffee Festival festival bedük gripin can ozan küçükçiftlik park
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.