200 bin TL olduğunu öğrenince şoke olmuştu! Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi çektiğim haberine çok güldüm

Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde oğlu için baktığı ayakkabının fiyatının 200 bin TL olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşamış ve ayakkabıyı almaktan vazgeçmişti. Etiler'de görüntülenen Şikel, 200 bin TL'lik ayakkabı konusunu hatırlatınca dikkat çeken ifadeler kullandı.

Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Ablasıyla birlikte alışverişe çıkan Şıkel, oğlu için baktığı ayakkabının 200 bin TL olduğunu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşamıştı.

''BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜLER''

Şıkel, konuyu hatırlatan gazetecilere "O defteri kapattık. Makul, güzel bir ayakkabı aldım şimdi oğluma, ama konuyla ilgili yapılan yorumlar beni çok güldürdü. Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı. Beni çok güldürdüler vallahi'' diye konuştu. 

200 bin TL olduğunu öğrenince şoke olmuştu! Çağla Şıkel: Ayakkabı için kredi çektiğim haberine çok güldüm ile ilgili etiketler Çağla Şıkel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.