'' 20 yaşındayım asla sevişmem'' diyen Afra Saraçoğlu kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Fazilet hanım ve Kızları tam gaz devam ediyor. Star TV'de yayınlanın dizininin önemli karakterlerinden biri ise Afra Saraçoğlu'nun canladırdığı Ece Çamkıran karakteri. Saraçoğlu verdiği bir röportaj ile gündeme oturdu. '' 20 yaşındayım asla sevişmem'' diyen isim herkes tarafından konuşulmaya başladı. Ayrıca oyuncuyu İnternet ortamında pek çok kişi araştırıyor. Peki Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Detaylar haberimizde...

Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları her bölümü ile adından söz ettiriyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile seyirciden tam not alan dizinin önemli isimlerinden biri ise Afra Saraçoğlu. Ece karakterini canlandıran oyuncu gerçekleştirdiği bir röportaj ile gündeme oturdu. Röportajda mesleği için belirlediği kurallarını anlattı. '' 20 yaşındayım ve asla sevişmem'' diyen oyuncu herkes tarafından konuşuldu. Peki Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı? Merak edilen soruların cevapları ayrıntıları ile haberimizde....

6

Posta’ya konuşan Saraçoğlu dizide canlandırdığı Ece karakteri üzerine konuşurken aynı zamanda oyunculukta uyguladığı kurallarından da bahsetti. Afra Saraçoğlu: “20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim” diyerek oyunculukta kural tanımadığını söyleyen ve kendisine sınırlar çizmediğini her fırsatta belirten oyuncu arkadaşlarına da bir göndermede bulundu.Afra Saraçoğlu kendisine gelecek film ve dizi tekliflerinin önünü kapatmamak adına cevabının devamında çizgilerini yumuşatarak; “Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir” şeklinde bir açıklamada bulundu.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 doğumlu, Türk aktris ve oyuncudur. Afra Saraçoğlu, başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı İkinci Şans filminde, Nurgül Yeşilçay'ın kızını oynamaktadır. dünyaca ünlü model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile de dikkatleri çekmektedir. Özcan Deniz, Afra Saraçoğlu'nu sosyal medyada keşfetmiştir. Bakışlarından etkilendiği Saraçoğlu'na rol teklif etmiştir. Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim görmektedir.Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterini canlandırıyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 36.BÖLÜM

Şahit olduklarıyla çılgına dönen Fazilet, Sinan’ın ipini çekmek için soluğu Hazan’ın yanında alırken, Hazan ve Yağız arasında yükselen Farah gerilimi Fazilet’i başka bir korkunun pençesine atar. Annesinin yüzüne vurduklarıyla neye uğradığını şaşıran Hazan’ın yapmak zorunda kaldığı seçim dengeleri bir kez daha değiştirir. Hazım’ın kararlılığı ve Yasemin’in yenilgiyi hazmedememesiyle yalıda olaylar çığırından çıkarken, Kerime’nin elde ettiği kozu sahaya sürmesi Fazilet’i altüst eder. Yağız’a olan duygularından daha fazla kaçamayan Hazan, kendi kalbiyle kıran kırana bir savaşa tutuşurken Yağız ve Hazan arasındaki tansiyon da yükselmeye başlar. Hazan duygularının ağırlığıyla tamamen kendi dünyasına kapanmışken Kerime’nin kendisi için büyük bir tehdit oluşturduğundan habersizdir. Hazım ve Fazilet, Kerime’ye karşı güçlerini birleştirir ancak Hazım’ın Sinan’dan Kerime ile ilgili destek istemesi büyük sırrı bir anda hiç olmadık birinin kucağına düşürür. Hazan’ı zayıf noktasından yakalayan Kerime, onu korkunç tuzağın içine çekmeyi başarırken Yağız Hazan’ı düştüğü tehlikeden kurtara bilecek midir?

7

FAZİLET HANIM VE KIZLARI

Fazilet Hanım ve Kızları, Avşar Film imzalı, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yaptığı, başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşiray, Afra Saraçoğlu ve Alp Navruzun paylaştıkları bir Star TV televizyon dizisidir. 25 Mart 2017 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin senaristi Sırma Yanık, yapımcısı Şükrü Avşar'dır.

35.BÖLÜM ÖZETİ

Yağız’ın Farah’la girdiği yol, Hazan için kendi duygularına giden yola dönüşür. Gördüğü manzara karşısında allak bullak olan Hazan, anlam veremediği duygusal bir uyanış içinde, adını koymak istemediği hisleriyle adeta kavgaya tutuşmuş haldedir. Çıktığı yolda tökezlemeden yürümek iradesine sığınan Yağız için de düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Selin’in hamilelik yalanından Ece’yi kullanarak kurtulmak istemesi Ece ve Yasin arasında taşların yerinden oynayacağı bir yüzleşmeye sebep olurken, kızının yalanlarıyla yüzleşmek zorunda olan Hazım’ı zor bir seçim bekler. Hazan’ın iç dünyasında Farah rüzgarı eserken, ev sahibinden aldığı ihtar Hazan ve Yağız’ı beklenmedik şekilde karşı karşıya getirir. Diğer yanda, Hazım’ın hatırladıklarından sonra eli kolu bağlanan Yasemin ve Gökhan, Hazım’dan gelecek adımı beklerken, Gökhan’ın Hazım’a attığı sürpriz adım Yasemin’in ipini çeker. Hazan’ı hedefine koyan Kerime harekete geçmek için elini güçlendirmeyi beklerken, beklediği koz ona en beklenmedik yerden gelir. Fazilet, farkında bile olmadan Kerime’nin ocağına düşerken, Hazan’ın kendisinden uzaklaşmaya başladığının farkında olan Sinan Nil’le tehlikeli sularda yüzmeye başlar. Kendi kalbiyle kavgaya tutuşmuş olan Hazan ise, içindeki karmaşanın verdiği gerilimle Yağız’a patlarken Farah, beklenmedik hamlesiyle Hazan ve Yağız için kötü bir sürpriz hazırlar.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 34.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hazım, Sinan’ın hamlesine hazırlıksız yakalanmıştır. Baba oğulun yüzleşmesi her ikisi için de çok sert ve sancılı olurken, Hazım oğlunun sürüklendiği çılgınlık karşısında çaresizdir. Hazan’ın Fazilet’i susturmak için son anda yaptığı hamle Fazilet’in tüm dikkatini Yağız ve Hazan üzerine çeker. Gördüğü kıvılcımlar Fazilet’i Hazan’la karşı karşıya getirirken, Hazan’ın seçimi Yağız’ı da beklenmedik başka bir seçime sürükleyecektir. Diğer yanda, Selin’in hamilelik oyununu öğrenen Ece Selin’i köşeye sıkıştırmayı başarır. Yasin’i kaybetme korkusu Selin’i, Ece’nin bile tahmin edemeyeceği bir çılgınlığa sürükler. Hazım, Kerime ile ilgili değişen dengeleri kaldırmaya çalışırken evlatlarını korumak için tehlikeli bir adım atar. Hayatı ve çocuklarıyla ilgili büyük bir sınav vermek zorunda kalan Hazım, bir anda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşirken, gözünü intikam hırsı bürüyen Kerime ise sırtını Sinan’a yasladığını düşünerek artık raydan çıkmış bir haldedir. Hazan ve Yağız, hem Kerime’nin hem de Fazilet’in hedefindeyken, Yağız’ın seçimi Hazan’ı alt üst eder.

'' 20 yaşındayım asla sevişmem'' diyen Afra Saraçoğlu kimdir? ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu kimdir kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.