20 Mayıs okullar tatil mi? Yarın okullarda ders var mı?

19 Mayıs resmi tatil mi? sorusu gündemde. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olan 19 Mayıs tarihinde okullar tatil mi sorusuna cevap aranmaktadır. Peki, 2022 yılında 19 Mayıs hangi güne denk geliyor? 20 Mayıs 2022 okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 2022 yılında hangi güne denk geldiği merak edilmektedir. 19 Mayıs’ın resmi tatil olup olmadığı ve o günde okulların tatil ilan edilip edilmediği sorgulanmaktadır.

19 Mayıs Okullar Tatil Mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı diğer Milli bayramlar gibi resmi tatil olarak kutlanacaktır. Yani 19 Mayıs 2022 Perşembe resmi tatil olduğundan resmi kamu kurum ve kuruluşları ile okullar tatildir.

20 Mayıs okullar tatil mi? Yarın okullarda ders var mı?

20 Mayıs Cuma Okullar Tatil Mi?

20 Mayıs Cuma günü ile ilgili resmi tatile birleşip birleşmeme konusu hakkında henüz resmi bir karar alınmadı. Konuya ilişkin açıklama yapıldığında haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.

20 Mayıs okullar tatil mi? Yarın okullarda ders var mı? ile ilgili etiketler 19 Mayıs 20 Mayıs resmi tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.