20 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 20 Kasım 2021 Cumartesi çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan ve haftanın 3 günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi öncesi talihliler de kuponlarını doldurmaya devam ediyor. Bugün belli olacak Sayısal Loto sonuçları sonrası büyük ikramiye de saiplerini bulacak.

Çılgın Sayısal Loto 20 Kasım çekilişi için talihlilerin bekleyişi sürüyor. Zengin olma hayaliyle her Cumrtesi doldurdukları Sayısal Loto kuponlarını alıp canlı yayınla gerçekleştirilen çekilişi merakla bekleyen talihliler saat 21:45'de başlayacak çekiliş sonuçlarını haberimizde bulabilecek. Peki sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

Haftanın 3 günü yapılan Sayısal Loto çekilişinde bu akşam büyük ikramiye 90 milyon TL'yi geçti. Bu iştah kabartan ikramiyeyi duyanlar ise hem online hem bayilerden Sayısal Loto kuponlarını doldurmaya başladı.

Sayısal Loto ÇILDIRDI! Son dakika: Çılgın Sayısal Loto devretti: 85 milyon  | Gündem Haberleri

Sisal Şans ortaklığında yapılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları kazandıran numaralar belli olduğunda haberimizde olacak.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

20 Kasım Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 20 kasım sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.