20 günlük Yağmur bebeğe akılalmaz işkence: Vücudunda sigara söndürülüp, kemikleri kırılmış!

İstanbul'da rahatsızlandığı iddiasıyla hastaneye götürülen 20 günlük Yağmur bebeğin doktor muayenesinde vücudunda sigara izleri ve kemik kırıkları tespit edildi. Olay sonrası tedaviye alınan Yağmur bebekten acı haber geldi. 4 ay süren tedaviye rağmen hayatını kaybeden minik bebeğin annesi "Uyurken üzerine yatmışım, kemiği ondan kırılmıştır, yanıklar da ısıtmaya çalışırken yaşanmıştır" dedi.

Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde oturan Tekin ve Merve Ö. çiftinin 1 Ekim 2021'de çocukları dünyaya geldi.

Bebeğe Yağmur adı verildi. Yağmur bebek 20 Ekim'de rahatsızlandı. Çift bebeği Bakırköy Doktor Sadi Konuk Hastanesine götürdü.

KEMİKLERİ KIRILMIŞ, VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRÜLMÜŞ

Doktorlar bebeği muayene edince dehşete düşüren durumla karşılaştı. 20 günlük Yağmur bebeğin kemiklerinde kırıklar vücudunda ise sigara kaynaklı olduğu öne sürülen yanıklar gördüler. Şiddet gördüğü iddia edilen bebek tedaviye alınırken, durum polise bildirildi.

 

ANNE VE BABASI GÖZALTINA ALINDI

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bebeğin anne ve babası hakkında savcılık talimatıyla işlem başlattı. Yağmur Bebek hastanede 4 aylık süren tedavi süreci ve doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden minik bebeğin anne ve babası gözaltına alındı.

 

"UYURKEN ÜZERİNE YATTIM, KEMİKLERİ ONDAN KIRILMIŞTIR. YANIKLAR DA ISITMAYA ÇALIŞIRKEN OLMUŞTUR"

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve ifadesinde "Uyurken üzerine yatmışım, kemiği ondan kırılmıştır, yanıklar da ısıtmaya çalışırken yaşanmıştır" diyen anne Merve Ö. ile eşi Tekin Ö. "Aile yükümlülüğünden kaynaklanan sorumluluğu ihlal" suçundan adliyeye gönderildi.Merve Ö. tutuklanırken, ifadesinde bebeğinin kırıkları ve yanıkları hakkında bilgisi olmadığını söyleyen baba Tekin Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

20 günlük Yağmur bebeğe akılalmaz işkence: Vücudunda sigara söndürülüp, kemikleri kırılmış! ile ilgili etiketler İstanbul Bahçelievler İşkence Çocuk Yağmur Bebek Anne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.