17 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklanıyor! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

17 Ağustos Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. Saat 21:30'da Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan çekilişle birlikte talihliler de ikramiyelerine kavuşacak. Haftada 3 gün gerçekleşen Süper Loto çekilişinde bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Süper Loto'nun 17 Ağustos çekilişi bu akşam yapılacak. Hem bayilerden hem de Milli Piyango Online'da oynanabilen şans oyunu için talihlilerin gözü kulağı da canlı yayınlanacak çekilişte olacak. Peki Süper Loto çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Büyük ikramiye ne kadar?

17 Ağustos Süper Loto Sonuçları Belli Oldu Mu?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekiliş sonrası kazanan numaralar da belli olacak. Çekiliş sonrası tüm detaylar haberimizde.

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Süper Loto sonuçları açıklandığı zaman aşağıda yer alan linkten erişim sağlayabilirsiniz.

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

17 Ağustos Süper Loto sonuçları açıklanıyor! Süper Loto bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto 17 ağustos süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.