13 Nisan Bim aktüel ürünler listesi...

13 Nisan Cuma günü Bim aktüel ürünler listesi vatandaşlarımız tarafından merakla aranmaya devam ediyor. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Her cuma günü yayınladığı aktüel ürünler listeleriyle kullanıcılarını sevindiren Bim bu haftada büyük sürprizlerle geliyor.Bu haftanın dikkat çekici ürünleri ise şunlar: Vestel Venüs cep telefonu, PH1 Bluetooth hoparlör, Trust taşınabilir sarj aleti, kırıcı delici matkap, lazerli daire testere, lazere metre, boya püskürtme makinesi, çok amaçlı dolap... Peki, bu hafta cuma günü Bim'e neler geliyor? İşte, 13 Nisan Cuma günü Bim aktüel ürünler listesi...

13 Nisan Cuma günü Bim aktüel ürünler listesi her hafta olduğu gibi bu haftada aranmaya devam ediyor. Her cuma yayınladığı aktüel ürünler listeleriyle kullanıcılarını sevindiren Bim bu haftada büyük sürprizlerle gelmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çekici ürünler ise şöyle: Lg markasının Ph1 Bluetooth Hoparlör, Trust Taşınabilir Şarj Aleti, Usb bağlantılı Adaptör, Hassas ölçümlerde kullanılan Lazer Metre, Römorklu Pedallı Traktör... Peki, bu hafta cuma günü Bim'e neler geliyor? İşte, 13 Nisan Cuma günü Bim aktüel ürünler listesi...

Bim_13_Nisan_2018_Bu_hafta_hangi_urunler_geliyor_13_Nisan_Bim_aktuel_urunler_listesi_Apple_kulaklk_ne_kadarsfas

13 NİSAN CUMA GÜNÜ BİM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ

13_nisan_cuma_gunu_aktuel_urunler_listesi

13_nisan_cuma_gunu_aktuel_urunler_listesi_2

BİM'İN SAHİBİ KİM?

BİM marketleri 1995 senesinde ilk etapta 21 mağaza ile açılmıştır. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. kendisine misyon ve vizyon belirlemiş. Şirketin kuralları olarak bazı maddeler BİM Mağazalarına asılmış ve asıl maksadın ekonomik kazanç değil, insanları kazanmak olduğu ifade edilmiş. Ana ilke olarak da temel gıda ürünleri ile tüketim maddelerinin mümkün olan en asgari düzeyde vatandaşa ulaştırılması hedeflenmiştir. bunun için de en ucuz fiyatlar ile en kaliteli ürünler alınmak istendiğinde ilk merkez BİM marketleri olmuştur.

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Yüksek indirim (hard-discount) ya da indirimli ürünler, aktüel ürünler, BİM müşterilerinin duymaya alıştığı bir tabir olmuştur.

BİM 13 NİSAN AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİ

Lg markasının Ph1 Bluetooth Hoparlör 89,00 TL,

Her telefona uyumlu Trust Taşınabilir Şarj Aleti 10.000 mha 39,90 TL,

3,5 mm girişli Earoods Kulaklık 49,90 TL,

Usb bağlantılı Adaptör 39,90 TL,

Usb Kablo 2 Metre 49,90 TL,

Boyama Seti 34,90 TL,

Karta taksit imkanı sunulan Kırıcı Delici Matkap 149,90 TL,

Lazerli Daire Testere 139,90 TL,

Hassas ölçümlerde kullanılan Lazer Metre 89,90 TL,

Bayanların sıkça sorduğu Mama Sandalyesi 44,50 TL,

Bebek Arabası 129,90 TL,

Römorklu Pedallı Traktör 125,00 TL,

İlk arabam 49,90 TL,

Boya Püskürtme Makinesi 65,00 TL,

Vestel Venus v4 825,00 TL ile 13.04.2018 tarihinden Bim aktüel ürünler kapsamında mağazalarda satışa sunulacak.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN BİM'DE NEDEN İKİ KAPI VAR?

Ülkemizdeki marketlerde genelde 1 çıkış ve 1 giriş kapısı bulunmakta. Fakat BİM bu konuda farklı bir uygulama geliştirip girişte 2 çıkışlarda 1 kapı kullanınca bunun nedeni vatandaşlarca merak edilmeye ve tartışılmaya başlandı. İşte merak edilen konunun cevabı...

Özellikle sosyal medyada yayılan ve başlıklar açılarak tartışılmaya başlanan konunun sırrı ise bir süre sonra ortaya çıktı.

Markette alışveriş yapan herkesin fark ettiği bu konunun cevabı da yine çok tartışılan forumlar ve haberlerde ortaya çıktı. Tartışmalarla ilgili birden fazla iddialar ortaya atıldı. Siz de bu konuyu merak ettiyseniz işte sosyal medyadaki iddialar;

Sosyal medyada en çok şu yorum ilgi görmüş, cevabını kendi söyledikleriyle çürütmüş.

“Arkadaşlar hem bunu merak ettim hem de başımdan geçen ilginç olayı anlatayım dedim. Ben bu kapı sistemini ilk Erzurum' da gördüm. Kaç sene oldu hatırlamıyorum. Erzurum’un ne kadar soğuk olduğunu anlatmaya gerek yok. Birçok eski evde çift pencere çift balkon kapısı vardır. O zamanlar pimapen tarzı pek yaygın değil. Bu yüzden soğuk diye çift kapılı zannettim ama Mersin'e döndüğümde ne göreyim burada da çift kapı 'girmeden önce 2 defa düşün’ diye. Girerken 2, çıkarken 1 düşünün”

Konu hakkındaki diğer iddialar ise şöyle;

Markete ürün getiren tedarikçilerde bu iki kapıdan dışta olanının anahtarı bulunuyor. Market gece geç saatlerde ya da sabah erken saatlerde kapalı olduğu anlarda malı indiren kamyoncular kapıyı açarak getirdikleri ürünleri buraya bırakıp gidiyorlar.

Market çalışanları marketi açtıklarında bu ürünleri iki kapı arasındaki bu korunaklı bölgeden alıyor ve market raflarına ya da depoya yerleştiriyor.

BİM ORTAKLIK YAPISI

Ortaklık Yapısı TL %

Mustafa Latif Topbaş 44.876.992 %14,78

Ahmet Afif Topbaş 28.500.000 % 9,39

Abdulrahman El Khereiji 7.590.000 % 2,50

Firdevs Çizmeci 3.499.980 % 1,15

Fatma Fitnat Topbaş 3.036.000 % 1,00

Ahmed Hamdi Topbaş 1.600.000 % 0,53

Ahmet Hamdi Topbaş 520.000 % 0,17

Ömer Hulusi Topbaş 360.000 % 0,12

İbrahim Halit Çizmeci 20 % 0,00

Diğer (Halka Açık) 213.617.008 % 70,36

Toplam 303.600.000 % 100

(BİM) BİRLEŞİK MARKETLER A.Ş YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif TOPBAŞ

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmud Pyirali Kassamali MERALI

Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hulusi TOPBAŞ

Yönetim Kurulu Üyesi Jozef Wilhelmus Johannes SIMONS

Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye) Mustafa BÜYÜKABACI

Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye) Talat İÇÖZ

BİM'DEKİ İKİ KAPININ SEBEBİ NE?

Son iddia ise hırsızlığı engellemek için iki kapıda ısrar edilmesi. Marketten herhangi şey çalan hırsızın iki kapıdan hızlıca kaçması daha zor olacağı için iki kapı sistemi marketin yararına olan bir durum. Zira çıkışta kasa var, ancak girişte hırsızın kaçmasını engelleyecek bir güvenlik yok.

İÇERİDEKİ SICAKLIĞI SABİT Mİ TUTUYOR?

Diğer bir iddia ise iki kapı olmasının sebebinin içerideki sıcaklığı sabit tutmak için olduğu yönünde. Zira ilk ruhsat projesinde iki kapı arası sterilizasyon mekanizması kurulacağı planlanmış ancak sonra sterilizasyon iptal edilmiş.

Ama market, projeyi değiştirmek istemeyince iki kapılı giriş planını devam ettirmiş. Böylece dışarıdan gelen soğuk ya da sıcak havanın marketin içindeki sıcaklığı etkilenmemesi sağlanmış.

BİM İRAN'DAKİ YATIRIMLARI ASKIYA ALDI

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada kararın yönetim kurulunda alındığı belirtildi.

BİM, Şubat 2017'de İran'da perakende pazarındaki fırsatların ve yatırım potansiyelinin belirlenmesi amacıyla pazara yönelik araştırma çalışmaları başlatıldığını duyurmuştu.

İran'da geçen hafta başlayan gösteriler altıncı gününde de devam ederken, protestolarda güvenlik güçlerinden iki kişinin de aralarında bulunduğu en az 21 kişi hayatını kaybetti.

BİM hisseleri saat 1657'de yüzde 3.01 düşüşle hareket ederken, BIST-100 endeksi aynı saatte yüzde 1.18 düşüşte.

13 Nisan Bim aktüel ürünler listesi... ile ilgili etiketler BİM bim aktüel ürünler listesi bu hafta cuma cuma bim aktüel ürünler listesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.