13 Aralık Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklanıyor... Süper Loto Büyük İkramiye Ne Kadar?

Süper Loto Salı çekilişi için geri sayım başladı. 13 Aralık Süper Loto sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında haftanın 3 günü yapılan çekilişle birlikte ikramiyeler de sahiplerini buluyor. Peki Süper Loto'da büyük ikramiye ne kadar?

13 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları haberimizde. En çok kazandıran şans oyunlarının başında gelen Süper Loto bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişle birlikte talihlerine milyonlar dağıtıyor. Sonuçların millipiyangoonline.com adresinden sorgulanabileceği Süper Loto sonuçları aynı anda haberimizde de yerini alacaktır.

13 ARALIK SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ

Şanslı 6 numarayı bilenlere verilecek ikramiyelerle birlikte Süper Loto çekilişi sona erecek. Çekilişin hemen ardından şanslı numaralar haberimizde olacaktır.

13 Aralık Süper Loto Çekiliş Sonuçları Açıklanıyor... Süper Loto Büyük İkramiye Ne Kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.