11 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 11 Aralık sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen Çılgın SayısaL Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları için artık saatler kaldı. Talihlilerin merakla beklediği kazandıran numaralar bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Zengin olma hayaliyle kuponlarını doldurmaya devam eden Sayısal Loto şans oyununda bu akşam büyük ikramiye 100 milyon TL'yi aştı. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

Sayısal Loto 11 Aralık sonuçları bu akşam saaat 21:30'da belli olacak. Çılgın Sayısal Loto açıklandığı anda haberimizde kazandıran numaralar yer alacak.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI TIKLAYINIZ

11 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 11 aralık sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.