10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları! En güzel Çalışan Gazeteciler Günü mesajları, sözleri ve şiirleri!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları! Basın yayın kuruluşlarında çalışanlar bu önemli günde en güzel ve resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajlarını SMS, Whatsapp ve Facebook aracılığıyla birbirlerine gönderiyor. Her yıl coşkuyla kutlanan özel günde sevdiklerine kendilerini hatırlatmak isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları! En güzel Çalışan Gazeteciler Günü mesajları, sözleri ve şiirlerinin detayları haberimizde...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları! Her yıl coşkuyla kutlanan özel günde sevdiklerine kendilerini hatırlatmak isteyenler araştırma yapmaya başladı. Saygı gören meslekler arasında yer alan gazetecilik, sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Basın yayın kuruluşlarında çalışanlar bu önemli günde en güzel ve resimli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajlarını SMS, Whatsapp ve Facebook aracılığıyla birbirlerine gönderiyor. İşte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları! En güzel Çalışan Gazeteciler Günü mesajları, sözleri ve şiirlerinin detayları haberimizde...

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI , SÖZLERİ VE MESAJLARI

Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli basın mensupları ve basın gönüllülerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.

Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim.

Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Tüm basın emekçilerinin "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlarım.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ SÖZLERİ

"Gazetecilik birilerinin yazılmasını istemediği şeyleri yazmaktır. Geri kalan her şey halkla ilişkilerdir! " (G.Orwell) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Gece gündüz çalışan, demokrasinin yanında saf tutan, millet için yazan, emek veren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren kıymetli basın çalışanlarımızın Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek veren, fedakârca çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın Gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

"Milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan cumhuriyetin etrafında çelikten bir kale oluşturacak olan' yazılı ve görsel basın çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyorum."(M. Kemal Atatürk) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Söz ola kese savaşı, Söz ola kestire başı

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ŞİİRİ

Gazeteciler Günü

Dünyanın her yerinden,

Haber getirir bize.

Okur da öğreniriz,

Nerde ne olmuş diye.

Bir bakarsın savaşta

Her zorlukla yarışır

Bir ateş ortasında,

Gece gündüz çalışır.

Elinde kalem kağıt,

Nasıl da hızlı yazar.

Bazı gün de sırtında,

Kamera ile gezer.

Görevi toplamaktır,

İyi- kötü haberi.

Tarafsız yorum yapar,

Hiç üzmez kimseleri.

Gazeteci yorulmaz.

Bazı gün hiç uyumaz.

O işini çok sever,

Kimselere darılmaz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajları! En güzel Çalışan Gazeteciler Günü mesajları, sözleri ve şiirleri! ile ilgili etiketler 10 Ocak gazeteci mesaj şiir Söz 10 ocak çalışan gazeteciler günü kutlama mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.