1 Mayıs ATV yayın akışı! Bugün hangi diziler var?

Bugün hangi diziler var? En güncel sinema filmlerinden, dizilere, yarışma programlarından gündem haberlerine çoğu kategoride yayın yapmakta olan ATV ilgi ile izlenmeye devam ediliyor. ATV kanallarında bugün yayınlanacak olan Evde Biz Bize'nin kaçta başlayacağı ve programın konusu merak edilenler arasında yer alıyor. İşte, 1 Mayıs ATV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Detaylar haberimizde..

Bugün hangi diziler var? Bugün ATV ekranlarında hangi dizilerin ve filmlerin olduğu vaktini evde değerlendiren birçok kişi tarafından sıkça araştırılmaya devam ediliyor. Haftanın son günlerinde Ramazan ayınında gelmesi sebebiyle Nihat Hatipoğlu'nun iftar ve sahur programlarının kaçta başlayacağı merak edilmeye devam ediliyor.  ATV güncel yayın akışını sizler için araştırdık. İşte, 1 Mayıs ATV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Detaylar haberimizde..

Bugün ATV kanalında neler var? 14 Ocak ATV yayın akışı Salı günü ...

1 MAYIS ATV YAYIN AKIŞI!

08.00 KAHVALTI REHBERİ

10.00 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

13.00 ATV GÜN ORTASI

14.00 EVDE BİZ BİZE

16.20 ESRA EROL'DA

19.00 ATV ANA HABER

19.30 NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTARA DOĞRU

20.00 NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR

21.00 KARDEŞ PAYI

22.20 KARDEŞ PAYI

23.40 SON DURAK

00.40 EVDE BİZ BİZE

02.15 NİHAT HATİPOĞLU İLE SAHUR

1 Mayıs ATV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? ile ilgili etiketler ATV Esra Erol canlı izle canlı yayın 1 Mayıs 2020 film ATV yayın akışı atv canlı izle film izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.