Yılmaz Erdoğan: Hollywood üstüne para verip oynatır

Yılmaz Erdoğan, 94 yaşındaki çevreci June Haimoff’u anlatan belgeselin tanıtımına katıldı. Usta oyuncu “Hollywood bu hikayede June’a para verip oynatırdı” dedi.

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi’nde yaşayan ve hayatını caretta caretta deniz kaplumbağalarına adayan, İngiliz asıllı Türk vatandaşı 94 yaşındaki June Haimoff’un hayatını konu alan ‘Ben’e Yolculuk’ adlı belgeselin tanıtımı için bir otelde kokteyl düzenlendi. Yapımcılığını Fehmi Gerçeker, yönetmenliğini ise Enes Kabaoğlu’nun yaptığı filmin müzikleri de Edinburg Film Müzik Orkestrası Başkanı Yati Durant tarafından bestelendi.

FİLM İÇİN DESTEĞE HAZIRIM

Dalyan’daki tanıtıma katılan Yılmaz Erdoğan da belgeselden çok etkilendiğini belirterek, uzun metrajlı bir film çekilmesinde gereken her türlü desteği vereceğini bildirdi. Caretta carettaların öyküsünü, verilen çevreci mücadeleyi uzaktan herkes gibi dinlediğini aktaran Erdoğan, şunları söyledi: Bilgilerim bununla sınırlıydı. Şimdi hikayenin bütün detaylarını öğrenince gerçekten ortada çok olağanüstü bir hayat hikayesi var. Çok güzel bir belgesel. Bu öykünün içinde bundan sonra kurulacak hayat için de çok büyük dersler var. Uluslararası bir proje. June’un rolü güzel yazılmış bir senaryoda, Holywood’da üstüne para verip oynarlar.

Yılmaz Erdoğan: Hollywood üstüne para verip oynatır ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan June Haimoff
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.