Duayenlerin çocukları buluştu! Büyük sürpriz

Sinemanın duayenleri Cüneyt Arkın ve Metin Serezli’nin oğulları aynı filmde buluştu. Murat Serezli ve Murat Arkın, 4 Kasım’da vizyona girecek ‘Dağ 2’ filmi için birlikte kamera karşısına geçti.

Oyuncular filmde, sınır ötesi gizli operasyonlara gönderilen yedi kişilik ‘Fırtına Getiren’ isimli timin iki üyesini canlandırıyor.

Sinemanın duayenlerinin çocukları Murat Serezli ve Murat Arkın Dağ 2 filmiyle beyaz perdede..
Türk sinemasının iki önemli ismi Metin Serezli ve Cüneyt Arkın'ın oğulları aynı filmde buluştu. Babalarının izinden gidip oyunculuğu seçen Murat Serezli ve Murat Arkın, 4 Kasım'da vizyona girecek Dağ 2 filmi için birlikte kamera karşısına geçti. Oyuncular filmde sınır ötesi gizli operasyonlara gönderilen yedi kişilik "Fırtına Getiren" isimli timin iki üyesini canlandırıyor.
Murat Serezli'nin kurmay yarbay, Murat Arkın'ın ise astsubay kıdemli üstçavuş rollerini üstlendiği filmin çekimlerinde keyifli anlar yaşandı. Askeri operasyonları konu etmesi nedeniyle zorlu arazi koşullarında gerçekleşen çekimler boyunca en yüksek noktada çekilen sahnede de ikili birlikte oynadı. 1980’lerde Cüneyt Arkın ve Metin Serezli aynı ekranda buluşturan Türk Sineması, bugün Dağ 2 filmiyle de iki ismin oğlunu bir araya getirdi.
Alper Çağlar’ın yazıp yönettiği ve Çağlar Ertuğrul, Murat Serezli, Ufuk Bayraktar, Ahu Türkpençe’nin başrollerini üstlendiği Dağ 2, 4 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

Duayenlerin çocukları buluştu! Büyük sürpriz ile ilgili etiketler Murat Arkın Murat Serezli Dağ 2
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.