Yeni Google Telefonu Pixel Görüldü

Google’ın yeni Pixel telefonlarını tanıtacağı donanım etkinliğine tam bir hafta kaldı ve bu telefonların görüntüleri sızmış bulunuyor.

Google Pixel serisi çift modelle gelecek ve yenilenmiş markasıyla Nexus’un yerini alacak. 2 model olan Nexus’un yerini 2 model Pixel alacak ve seri hemen hemen Nexuslar gibi ilerleyecek.
Nasıl Değişiyor?
5 inçlik model olan Pixel geçen sene LG tarafından üretilen Nexus 5X’in yerini alacak. 5.5 inç büyüklüğünde olacak olan Pixel XL modeli ise Huawei tarafından üretilen Nexus 6P’nin yerini alacak. İki telefonda şirketin telefon bölümünün yeni felsefesini üstlenecek.
Pixellerin rakibi diğer Android modelleri değil direkt olarak iPhone olacak. Zaten reklamlarında da bunları görüyoruz. Ancak Nexus modelleri de ilk başta öyle çıkmıştı ancak durumu ortada. Diğer üreticilerle oldukça arayı açan Apple’ın bir süre boyunca tek rakibi Samsung olacak gibi gözüküyor.

Yeni Google Telefonu Pixel Görüldü ile ilgili etiketler Google pixel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.