Trabzonsporlu oyunculardan olay açıklama!

Galatasaray deplasmanından 1-0 galip dönen Trabzonsporlu oyuncular geçen sene yaşananları ve bugünkü maç öncesi taraftarın tezahüratına dikkat çekerek konuştu.

Trabzonspor'un Galatasaray'ı deplasmanda yendiği karşılaşmanın ardından Zeki Yavru açıklamalarda bulundu. Zeki Yavru, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu bizim için sürpriz değil, biz Trabzonsporuz. Trabzonspor'un büyüklüğünü gösterdik. Kötü gübnler geçiriyorduk ama takımın içinde sorun yoktu. Bugüne kadar göze hoş gelecek futbol sergilemedik ama kazanmak için mücadele ettik" dedi.

Geçen sene TT Arena'da 7 kişi kaldıkları olaylı maçı hatırlatan Zeki Yavru, "Geçen seneki maçı hatırlıyoruz. 7 kişiyken 'Oley' çekmelerini unutmadık. Trabzonspor'un çıkışını sürdüreceğiz" diye konuştu.

Uğpur Demirok da benzer açıklamalar yaparken, "Maç başında Trabzon kümeye diye bağırıyorlardı. Açıp Trabzonspor'un tarihini okusunlar. Geçen sene 7 kişi kaldığımızda 'oley' çektiler. Bu galibiyeti Galatasaray taraftarına armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu oyunculardan olay açıklama! ile ilgili etiketler Trabzonspor Zeki Yavru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.