Rıdvan Dilmen: Ne Riekerink kalır, ne de 'Bey'!

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerinki hedef alan Rıdvan Dilmen, Hollandalı hocayı eleştirdi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın mağlubiyetini değerlendirdi. Riekerink’in maça etki edecek olumlu değişiklik yapamadığını dile getiren Dilmen, Galatasaray’ın yenilginin işaretlerini önceki maçlarda verdiğini söyledi.

Dilmen şu ifadeleri kullandı:

Antalya maçı, Gençlerbirliği maçı bize bu mağlubiyetin geleceğini gösteriyordu.Geçen hafta Galatasaray’ın oyununu konuştuk. Futbol bir oyundur. Oyunda hüner vardır. az gidersin, öz gidersin vardır. 17 korner kullanıp değerlendirmediysen rakibin başarısı, senin başarısızlığında vardır.

Riekerink’in açıklama yapması lazım. De Jong’u niçin aldın? Bruma istekli her şeyi yapmaya çalışyor. Podolski ve Sneijder fizik olarak çok hazır değil. Eren Derdiyok Galatasaray çok yüklendiği için 2 pozisyon buldu. Uzaklaştığınız vakit Eren etkili değil. Riekerink’in oyun içinde çok eksik olduğunu görüyorum. Ben maç içinde hiç olumlu değişiklik görmedim Galatasaray’da.

Problemi oyuncu çözmesi için anahtar antrenördedir. De Jong’u aldı 5’liye döndü. Tolga da De Jong da fazlaydı. Carole’ü de kesti, çıkamadı ileriye. Sinan’ı da boşu boşuna markaj altına aldın. Tolga da fazlaydı De Jong da fazlaydı. Trabzon’un istediği buydu, hoca da daveti kırmadı.

Oyunu okumak hüner ister! Ne Beşiktaş maçında, ne de Kayserispor, ne bugün Riekerink galibiyet için değişiklik yapmıyor 3 maç kaybedersen ne Riekerink kalır ne de 'Bey'!

Rıdvan Dilmen: Ne Riekerink kalır, ne de 'Bey'! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.