Ahmet Çakar’dan Aziz Yıldırım’a cevaplar yine çok konuşulacak

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, divan toplantısında kendisini hedef alan Aziz Yıldırım'a yine çok konuşulacak cevaplar verdi.

Aziz Yıldırım bugün yaptığı konuşmada eski hakem Ahmet Çakar ile ilgili konuşmasının ardından Ahmet Çakar’dan cevap geldi. Çakar, Twitter hesabından şunları yazdı;

”Aziz Başkan haklı tabi ki. Tüm spor medyası Alaaddin gibi olmalıdır. Onu eleştirmek izne tabi olmalıdır. Fener düşmanı şerefsiz medya.

Aziz Başkan haklı tabi ki. 3 Temmuz'da takımına sahip çıkan ama başarısızlıkta da protesto hakkını kullanan taraftarı medya bağırtmıştır.

Aziz Başkan haklı tabi ki. Ligin başlamasına 3 gün kala Vitor'u kovup emekli olmuş Dick'i getirip ve ona bayramlarda izin veren de medyadır.

Aziz Başkan haklı tabi ki. Vitor ve komisyoncu Terranao'yu getiren sonra Terranao'yu kovan, sakat Van Persie'yi transfer eden şerefsiz medyadır.

Aziz Başkan haklı tabi ki. Ersun hocadan sonra İsmail Kartal'ı hoca yapan, sonra onu da kovup Vitor’u getiren de spor medyasındaki köpeklerdir.

Aziz Başkan haklı tabi ki. Şampiyon Ersun Yanal'ı kovan, ardından da ben olduğum sürece Ersun ve Aykut olamaz diyen de alkolik spor medyasıdır.

Aziz Başkan haklı tabi ki. Alanya, Kayseri, Başakşehir, Bursa ve Osmanlıspor kayıplarının sebebi şerefsiz spor basınıdır.

Gelelim evinin önünde vurulan kişiye. Bu kişi Engin Verel'dir.Beni vurduran hala faili meçhuldür. Polise 3 isim vermiştim ama hiç bişey çıkmadı.

2004 de iş yerimde belimden, karnımdan ve kasığımdan 5 kurşun yedim, yoğun bakımda polise 2'si cok ünlü 3 isim verdim ama hala faili meçhul.

Beni vuran ve vurduranın bulunamaması sorumluluğu devrin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın sorumluluğundadır. Dosyanın yeniden açılması lazım.

Şimdi eski Emniyet Müdürü Sayın Celalettin Cerrah'a soruyorum. Size verdiğim 3 isimle ilgili ne yaptınız, ifade aldınız mı? Sonuç ne?

Sonuç şu…Aziz Başkan spor medyasına yine taciz ateşi açtı. Medyadaki arkadaslar uykuda olduklarından Obüs'le biraz karşılık vereyim dedim.

Aziz Başkan haklı tabi ki. Kovduğu ya da sattığı Sow, Stoch, Salih, Emenike gibi oyuncuları tekrar geri getiren de aşağılık medyadır."

Ahmet Çakar’dan Aziz Yıldırım’a cevaplar yine çok konuşulacak ile ilgili etiketler Ahmet Çakar Aziz Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.